Praktijk Boom

Volwassenen

Met onze systemische kennis zullen we samen kijken of vanuit de familie van herkomst thema’s doorwerken tot in het heden. Dat kan in een gesprek gebeuren, of met behulp van een individuele opstelling.

De individuele opstelling is voor iedereen geschikt die liever in een beschutte setting wil werken. De uitwerking hiervan is even krachtig als bij een opstelling in een groep.

Opstellingen helpen om verbindingen of verstrikkingen uit je familie van herkomst onder ogen te zien. Vragen of belemmeringen die hier uit voort kunnen komen zijn bijvoorbeeld:
• Waar is mijn plek?
• Hoe kom ik in mijn kracht?
• Innerlijke oude blokkades
• Angsten, paniek, stress, depressie, burn-out
• Lichamelijke ziekten en symptomen
• Uit elkaar gaan, echtscheiding
• Verwerken van traumatische ervaringen, recente of uit de kindertijd
• Toekomstperspectieven
• Beroepsmatige onderwerpen

Relaties
Systemisch werk is bijzonder van betekenis gebleken bij hulp aan partners. Meestal berusten onderlinge problemen en onbegrip simpelweg op de botsing van de twee verschillende systemen van herkomst met ieder hun eigen normen en waarden. Er bestaat geen ‘goed’ of ‘fout’, maar meer: ‘zo heb ik dat geleerd en zo heb jij dat geleerd.’

Als de partners zich ervan bewust worden wat ieder met zich meebrengt, dus ook wat men zelf meebrengt, dan kan er op de diepere lagen rust, begrip en verbinding terugkeren.

Een traject voor partners varieert meestal van één tot vier sessies. Sessies bij Praktijk Boom zijn zelden langdurig. Wanneer mensen bij ons de praktijk weer bezoeken, komen ze veelal met een andere hulpvraag.

Afspraak
Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact met ons op door een email te sturen naar info@praktijkboom.com

Tarieven
Sessie 1u                                                    € 75,=
Relatiesessie 1u                                         € 85,=
Telefonisch consult 30min                         € 30,=

Wanneer een sessie niet door kan gaan, dient deze minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd, graag telefonisch of per mail. In andere gevallen wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Vergoeding
Zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor coaching helaas niet. Binnen de huidige wetgeving kan coaching als activerende begeleiding worden betaald uit het Persoonsgebonden Budget.

Samenwerking partners

Movement Matters
Massagebehandeling op maat
www.movementmatters.nl

Els Doorschodt
Natuurgeneeskundige en Herborist.
Total health clinic is 1x per maand in onze praktijk.
www.totalhealthclinic.nl

Francine Punt
Ademcoaching
www.sarojini.nl